Udflugt til Als med Efterlønner- og Pensionistforeningen, Agerskov

DSCN0806 DSCN0809 DSCN0814 DSCN0824 DSCN0833 DSCN0834 DSCN0839 DSCN0842 DSCN0847 DSCN0849

Torsdag den 15/9 2016 kørte ca. 60 glade og forventningsfulde efterlønnere og pensionister afsted med en bus fra Agerskov taxi mod Als. Første stop var Augustenborg havn, hvor morgenkaffen blev nydt med lækre rundstykker, sponsoreret af vores lokale SPAR. Herefter gik turen til den smukke Augustenborg slotskirke.

Efter et kort ophold her gik vi en dejlig tur i den smukke park og så bl.a. det træ, hvor H.C. Andersen efter sigende skulle have siddet under og skrevet eventyret “Fyrtøjet”. Efter en dejlig spadseretur gennem Skulpturparken kørte vi igen videre til Nymølle Kro, hvor vi fik en formidabel middag – ølbraisserede grisekøller med alt hvad dertil hører. 

Næste stop var kroggården “Jollmannsgård”, hvor man er igang med et kæmpe restaureringsarbejde. Vil være spændende at se, hvor langt de er kommet om ca. 5 år. Efter en kort orientering om gården, restaurering m.v. blev vi guidet rundt på gården både ude og inde. Her kunne man have tilbragt flere timer endnu, men eftermiddagskaffen ventede. Den blev indtaget på Dyvig Havn sammen med Lillians lækre kage, og herefter gik turen til Gråsten Slot, hvor vi kunne se den flotte staudehave og enkelte rosenbede.

Herefter gik turen tilbage til Agerskov efter en lang og spændende dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *